Mainos

Lähes kaikki pelastuivat Indonesian lauttaturmasta

Kolme kuukautta sitten samalla alueella Roten saaren lähellä upposi matkustajalautta ja turmassa sai surmansa ainakin kymmenen ihmistä. Tuolloinkin yli sata ihmistä onnistuttiin pelastamaan merestä.

Lähes kaikki Indonesiassa eilen illalla uponneen lautan matkustajat selviytyivät onnettomuudesta hengissä.

Pelastustyöntekijät kertovat, että kaikki matkustajat yhtä lukuun ottamatta oli jo saatu poimittua turvaan merestä. Lisäksi he kertoivat, että lautassa oli turmahetkellä vain 60 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä, kun aiemmin päivällä epäiltiin lautalla olleen jopa noin sata ihmistä.

Endaun saarelta kohti Roten saarta matkannut lautta kaatui kumoon ja upposi kovassa merenkäynnissä myöhään eilen. Lautta oli onnettomuushetkellä jo lähellä Roten saarta.

Kolme kuukautta sitten samalla alueella upposi matkustajalautta ja turmassa sai surmansa ainakin kymmenen ihmistä. Tuolloinkin yli sata ihmistä onnistuttiin pelastamaan merestä.

Lautat ovat suosittu matkustusväline Indonesiassa, missä on kaikkiaan yli 17 000 saarta. Matkustajien määristä lautoilla ei tyypillisesti ole tarkkaa tietoa, sillä lauttojen kyydissä on usein liputtomia ja rekisteröimättömiä matkustajia.

(MTV3-STT-Reuters-AFP-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.