Mainos

Lähes 500 lomailijaa kärsi myöhästymisistä mennen tullen

Finnmatkojen lento Thaimaasta saapui illalla Helsinkiin 14 tuntia myöhässä. Koneen 580 matkustajasta valtaosa kärsi tuntuvasta myöhästymisestä myös lomalle lähtiessään.

Finnmatkojen Thaimaan lomalento Phuketista myöhästyi tänään 14 tuntia aikataulustaan. Kone saapui Helsinki-Vantaan lentoasemalle illansuussa noin kello 17.30.

Myöhästyminen johtui siitä, että koneessa havaittiin eilen Helsinki-Vantaalta lähtiessä tekninen vika siivessä. Vika saatiin korjattua, mutta kone lähti Thaimaan Phuketiin yli puoli vuorokautta aikataulustaan myöhässä.

Vastaavasti Phuketista Suomeen tulevien paluulento myöhästyi nyt jotakuinkin saman verran.

Koneessa oli noin 580 matkustajaa, joista lähes kaikki eli noin 470 joutui odottamaan lentoaan myös lomalle lähtiessään kaksi viikkoa sitten.

Tällöin Thaimaan-lento pääsi Helsinki-Vantaalta matkaan lähes vuorokauden myöhässä aikataulustaan. Lähtöä hidasti moottorivika.

Finnmatkojen viestintäpäällikkö Anu-Eveliina Mattila kertoi yhtiön olevan pahoillaan, että samat asiakkaat joutuivat odottamaan lentoja sekä mennessä että tullessa. Hän kuitenkin muistutti, että kyseessä oli turvallisuusasia.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.