Mainos

Lahdenväylän kolariautossa kortiton kuljettaja

Lahdenväylän eilisen liikenneonnettomuuden aiheuttanut auto oli poliisin mukaan varastettu, eikä kuljettajalla ollut ajokorttia. Usean auton kolarissa kuoli kaksi ihmistä ja yksi loukkaantui vakavasti.

Lahdenväylällä Vantaalla eilen liikenneonnettomuuden aiheuttanut auto oli varastettu, eikä sen kuljettajalla ollut ajokorttia. Usean auton kolarissa kuolivat 37-vuotias nainen ja 16-vuotias tyttö. Samassa autossa ollut 18-vuotias poika loukkaantui vakavasti.

Poliisin mukaan tyttö ja poika ovat sisaruksia. Muut viisi onnettomuudessa mukana ollutta ihmistä loukkaantuivat lievästi.

Vantaan poliisi aloitti kahden kiinni otetun miehen ja todistajien kuulustelut tänään. Komisario Kimmo Hyvärisen mukaan miehiä epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä vamman tuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja moottoriajoneuvon käyttövarkaudesta.

Miesten epäillään olleen huumeiden vaikutuksen alaisina.

Miesten kuljettama auto anastettiin Vantaan Länsimäestä aiemmin syyskuussa. Varkaus selvisi auton omistajalle vasta poliisin otettua yhteyttä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.