Lahden raiskauksesta yksi kiinniotto

Poliisi on ottanut kiinni viikon takaisesta raiskauksesta epäillyn henkilön. Päijät-Hämeen poliisista vahvistetaan, että epäilty on otettu kiinni Seinäjoella.

Poliisin mukaan tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta tarkemmin aikaisintaan aamupäivällä. Tutkinnanjohtaja Ville Hahl kertoi Ilta-Sanomille, että yksi henkilö on otettu kiinni Seinäjoen Sahalammen uimarannalla. Lehden mukaan rannalle oli tullut iltapäivällä miehiä. jotka liikkuivat autoilla, joiden ulkonäkö vastaa poliisin antamia tuntomerkkejä.

Poliisi antoi miehestä etsintäkuulutuksen eilen. Raiskaus tapahtui Lahdessa aamuyöllä 4. kesäkuuta. Noin 25-vuotias nainen oli riidellyt Aleksanterinkadulla poikaystävänsä kanssa. Nainen nousi kadun laitaan pysähtyneeseen pakettiautoon, jossa oli poliisin mukaan kaksi ulkomaalaisperäistä miestä.

Nainen pyysi kyytyä läheiselle huoltoasemalla, mutta auto ajoikin metsikön laitaan. Nainen pakeni pururadalle, mutta auton kyydissä ollut mies juoksi naisen kiinni ja raiskasi hänet pururadalla. Miehet jättivät naisen metsään ja poistuivat paikalta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat