Mainos

Lahden ammuskelu vaati kolme uhria

Lahdessa tänään sattunut ampumavälikohtaus vaati kolmen miehen hengen.

Kaksi noin 30-vuotiasta miestä kuoli välittömästi ammuskelussa Lahden keskustassa puoliltapäivin. Vaikeasti haavoittunut kolmas mies menehtyi alkuillasta. Ammuskelussa loukkaantui lisäksi useita henkilöitä, joista kaksi oli sairaalahoidossa illalla.

Välikohtaus on poliisin mukaan osoittautumassa moottoripyöräjengien yhteenotoksi. Välikohtaus näyttää liittyvän tänään Lahdessa alkaneeseen moottoripyöräjengien aseellista välienselvittelyä koskevaan oikeudenkäyntiin. Oikeudenkäynti on nyt keskeytetty, koska yksi syytetyistä on ammuskelussa loukkaantuneiden joukossa. Kukaan kolmesta menehtyneestä ei ollut poliisin mukaan jengien ulkopuolinen.

Jutun yhteydessä on otettu kiinni kymmenkunta ihmistä, osa epäiltyjä ja osa todistajia. Jutun tekninen tutkinta vie aikaa pari päivää. Ketään kiinni otetuista ei ole vielä pidätetty, mutta poliisi on kuitenkin aloittanut heidän ja todistajien kuulustelun. Epäillyt kuuluivat ilmeisesti lahtelaisjengiin, joka erosi viime syksynä Cannonball-ryhmästä. Surmansa saaneet olivat tiettävästi Bandidosin jäseniä.

Kolmen ihmisen hengen vaatinut ammuskelu sattui Lahden keskustassa sijaitsevassa kebab-pizzeriassa puolilta päivin. Baarin eteen pysähtyi kaksi autoa, joista juoksi kolme ihmistä baariin. Sisällä he laukaisivat aseensa. Poliisi eristi heti Rautatienkadun ja Puistokadun kulmauksen, jossa baari sijaitsee.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.