Lady Gaga: Olen nauttinut seksistä vasta kaksi vuotta!

Yliseksuaalisuudestakin syytetty laulaja Lady Gaga myöntää, ettei ole nauttinut seksistä kuin vasta kahden vuoden ajan. Tähti kertoo, että neitsyyden menetys oli laulajalle aikoinaan kova paikka.

Lady Gaga, 24, muistelee neitsyyden menetystään epämiellyttävänä kokemuksena, mutta on sentään kiitollinen siitä, että on aina harrastanut turvaseksiä.

– Menetin neitsyyteni vasta 17-vuotiaana. Mutta minun pitää sanoa, etten vielä silloinkaan ollut valmis ja se oli aivan kauhea kokemus. Se ei ollut hyvä juttu laisinkaan, tähti paljasti Grazia-lehdelle.

– Olen aina harrastanut turvaseksiä, olen aina pyytänyt miestä menemään testattavaksi ja käyttämään suojaa, mikä on ollut aina sääntöni. Muutenhan pelattaisiin venäläistä rulettia, laulaja huomauttaa.

Gaga myöntää, että ensimmäiset seksikokemukset jättivät niin syvät arvet, ettei seksi tuntunut hyvältä kenenkään kanssa. Nykyisen poikaystävänsä Luc Carlin, 32, kanssa Gaga kuitenkin jo nauttii seksistä. Pariskunta seurusteli ensimmäisen kerran jo Gagan ollessa 19-vuotias, mutta viime kesäkuussa pari löysi toisensa uudelleen.

– Olen oikeastaan nauttinut seksistä vasta kaksi vuotta. Se oli oikea, yksiavioinen parisuhde, jossa tunsin itseni tarpeeksi vapaaksi luottamaan ja minulla oli tarpeeksi itserakkautta.

– Seksi on on haavoittuvaisuuden todellinen osoitus ja minulle oli tärkeää tietää, että se oli oikea suhde, joten se oli seksiä rakkauden lähteenä eikä mitään muuta, Gaga muotoilee.

Gaga mainostaa parhaillaan M.A.C.:n Viva Glam -huulipunaa, jonka tuotot menevät HIV- ja AIDS-hyväntekeväisyyssäätiöille.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja