Mainos

Laaninen Korhosen kiusaamisväitteistä: Kokouskeskustelu harvemmin kiusaamista

Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen ihmettelee edeltäjänsä Jarmo Korhosen väitteitä, jonka mukaan hän olisi joutunut työpaikkakiusaamisen uhriksi.

- Minusta tätä on vähän vaikea ymmärtää. Jos todella tarkoitetaan sitä, että puolue-elimissä käyty keskustelu on kiusaamista, en ainakaan itse luottamushenkilönä miellä asiaa sillä tavalla.

Laanisen mukaan kokouksissa tiukinta keskustelua käytiin vaalirahasta ja puolueen taloudesta.

- Jos se, että kokouksissa käydään tiukkaa keskustelua luettaisiin kiusaamiseksi, kaikki ministerit olisivat viikoittain työpaikkakiusattuja eduskunnassa, kun oppositio esittää tiukkoja kysymyksiä.

"Korhosta kohdeltiin kuin muitakin"

Laaninen korostaa, että työpaikkakiusaaminen on vakava asia, ja on hyvä, että siitä keskustellaan julkisuudessa. Laanisen mukaan myös hänelle on esitetty tiukkoja kysymyksiä, mutta hän itse ei koe sitä kiusaamiseksi.

- Mutta en voi kenenkään nahkoihin mennä. Jos Jarmo Korhonen kokee sen kiusaamiseksi, ei minulla ole siihen mitään kommentoitavaa.

Myös lähes 20 vuotta keskustan puoluehallituksessa istunut kunnallisneuvos Antti Hietaniemi kummastelee Korhosen lausuntoa. Hietaniemellä on kokemusta viiden eri puoluesihteerin kanssa toimimisesta.

- Jarmo Korhosta käsiteltiin puoluesihteerinä aivan samalla tavalla kuin muitakin. Lisäksi hän sai lähes sataprosenttisesti puoluevaltuustossa esityksensä läpi, Hietaniemi toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.