Mainos

Lääketokkurainen nainen sekoili liikenteessä

Poliisin mukaan on ihme ettei nainen aiheuttanut vakavaa onnettomuutta.

Pohjois-Savon poliisilaitos pysäytti jo eilen illalla Vieremällä naiskuljettajan, jonka kyky ajaa autoa turvallisesti oli oleellisesti heikentynyt.

Ennen kiinniottoa 41-vuotias naiskuljettaja oli ajautunut useaan kertaan vastaantulevan liikenteen ajokaistalle. Hän oli myös ollut vaarassa törmätä raskaaseen ajoneuvoon.

Sekavan oloinen nainen puhalsi alkometriin 0,0 promillea ja hänet määrättiin määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Huumaavien lääkkeiden olemassaoloa henkilön elimistössä selvitetään verikokeen ja kliinisen kokeen avulla.

Tänään iltapäivällä naishenkilö tavattiin uudelleen liikenteestä.

Silminnäkijöiden mukaan ajo oli epävarmaa ja auto oli jälleen eksynyt vastaan tulleiden kaistalle. Kiinniottohetkellä naiskuljettaja puhalsi taas alkometriin 0,0 promillea, mutta oli edelleen muuten sekaisen oloinen.

Naisen hallusta löydettiin huumausaineiksi luokiteltuja lääkeaineita.

Henkilöä epäillään nyt toisesta rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta ilman ajo-oikeutta ja myös huumausainerikoksesta. Huumaavien aineiden olemassaoloa henkilön elimistössä selvitetään tässäkin tapauksessa verikokeen ja kliinisen kokeen avulla.

(MTV3).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.