Lääkärit: Harrisonin kitaristitaidot palautuvat

Ex-Beatle George Harrison pystyy tulevaisuudessa soittamaan kitaraa ihan vanhaan malliin, vakuuttavat lääkärit.

Harrisonin kerrotaan pelänneen, ettei hän pysty enää koskaan soittamaan instrumenttiaan, koska hänen peukalonsa ja muutkin sormet vahingoittuivat kamppailussa tunkeilijan kanssa viime torstaina. Lääkärit vakuuttivat Harrisonille, että hän toipuu täysin.

Murhayrityksestä epäilty 33-vuotias päällekarkaaja on oikeuden päätöksellä toistaiseksi passitettu vartioituun mielisairaalaan kotikaupunkiinsa Liverpooliin. Puukottajamies iski 18-senttimetrisen teräaseen vain 2,5 sentin päähän poplegendan sydämestä.

-Vähille on jäänyt se huomio, että he (Harrison ja hänen vaimonsa Olivia) taistelivat sankarillisesti ja pelastivat toistensa hengen, sanoi pariskunnan ystävä uutistoimisto Reutersille.

-Se oli pitkä ja väkivaltainen kamppailu elämästä ja kuolemasta. He molemmat luulivat kohdanneensa kuoleman.

Olivia Harrison pelasti miehensä hengen iskemällä lopulta lampulla tunkeilijaa päähän. Beatles-kitaristi pystyi sitten taltuttamaan miehen poliisin saapumiseen saakka. Poptähden vaimo selvisi hengenvaarallisesta tilanteesta ruhjein ja pintanaarmuin.

Sairaalasta kotiutuneen Harrisonin edustaja kertoi poptähden olevan "hyvin, hyvin väsynyt" ja että tämä viettää pitkän toipumisloman kotonaan.

John Lennonin 19 vuoden takaisen kuoleman jälkeen muut Beatlesin jäsenet ovat syystä joutuneet pelkäämään henkensä puolesta. Vain viikko ennen puukotusta Harrisonin Havaijilla sijaitsevaan toiseen kotiin murtautui eräs nainen, jonka turvamiehet ottivat kiinni.
(STT-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat