Lääkäri Gwyneth Paltrowin rinnoista: Hänelle sopisi C-kuppi

Näyttelijä Gwyneth Paltrow harkitsee rintojen korjausleikkausta. Lääkäri Lisa Littkehalesin mukaan Paltrowille sopisi C- tai D-kuppi, Female First uutisoi.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow paljasti vastikään harkitsevansa rintojen korjaamista kirurgisin keinoin. Lääkäri Lisa Littkehales kertoo, mitä mieltä on tähden haaveista.

– Gwyneth Paltrow on hieno esimerkki ihanteellisesta rintojenkorjauspotilaasta: hän näyttää olevan kunnossa, kuntoilee säännöllisesti, syö terveellisesti, vakuuttaa ettei juo liikaa tai polta, joten hän on erinomaisen terve, Littkehales sanoo.

Lääkärin mielestä Paltrowille sopisi parhaiten C- tai D-kuppi. Myös rintojen kohotus voisi olla tarpeen.

– Tämä antaisi hänelle täyteläisemmän lookin, mikä sopisi yhteen hänen vartalonsa kanssa, Littkehales kertoo.

Paltrow on kuuluisa erittäin tiukasta treeniohjelmastaan ja ruokailutottumuksistaan. Tähdellä on oma kuntovalmentaja Tracy Anderson. Paltrow harrasti aiemmin joogaa, mutta hän on siirtynyt pilatekseen, koska huomasi, että jooga kadotti hänen kurvinsa. Aiemmin tähti suhtautui kauneuskirurgiaan negatiivisemmin, mutta lasten saannin myötä hänen mielipiteensä on muuttunut.

– Useimmat potilaamme eivät halua isoja rintoja, vaan rinnat, jollaiset heillä oli ennen raskautta. Usein kohotamme rintoja tai muokkaamme ne entiseen kokoonsa tai muotoonsa, Littkehales kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.ul

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja