Mainos

Laajasalon murhasta epäilty poseeraa veitsen kanssa Facebookissa

Laajasalon murhasta epäillyn 23-vuotiaan miehen vangitsemisesta päätetään huomenna Helsingissä.

Poliisi esittää, että epäilty vangitaan todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Hänen epäillään murhanneen 25-vuotiaan miehen ampumalla keskiviikkona Helsingin Laajasalossa. 

Facebook-profiilissaan murhasta epäilty poseeraa muun muassa veitsen kanssa. Hän on kotoisin Kemijärveltä.

Sekä uhrilla että epäillyllä on huumerikostaustaa.  Epäilty tuomittiin vuosi sitten toukokuussa vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen rangaistukseen törkeästä huumausainerikoksesta ja huumausainerikoksesta. Hän myi satoja subutex-tabletteja Kemijärvellä ja Helsingissä.

Myös uhri tuomittiin samassa oikeudenkäynnissä kahdesta huumausainerikoksesta 11 kuukauden ehdolliseen rangaistukseen. Molempien koeaika olisi kestänyt vuoden 2015 loppuun.

Ampumista tutkitaan Helsingin poliisissa järjestäytyneen rikollisuuden tutkintalinjalla. Jutun selvittely siirrettiin sinne väkivaltarikosyksiköstä.

Tutkinnanjohtaja Jari Nikonen ei ole ottanut kantaa siihen, onko jommallakummalla tai molemmilla jengikytköksiä. Miehet tunisvat toisensa hyvin.

Ampuminen tapahtui, kun vuonna 1989 syntynyt mies oli tyttöystävänsä kanssa palaamassa uhrin asunnolle. Häntä ammuttiin revolverilla päähän ja epäilty ajoi pois paikalta.

Myöhemmin epäilty kolaroi Itäväylän ja Kehä I:n risteyksessä kahden muun auton kanssa.

Epäilty poistui autostaan, mutta paikalle saapuneet moottoripyöräpoliisit ottivat hänet kiinni. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.