Mainos

Kysy ainakin nämä kysymykset seuraavalta poikaystävältäsi

Miten hän pärjää äitinsä kanssa, ja onko hän koskaan yksin? Ainakin näihin kysymyksiin täytyy saada vastaus!

Suhteen alku on ihanaa, mystiikan täyttämää aikaa: kuka on tämä komistus, joka minua niin ihailee? Myöhemmin arki astuu kuvaan, ja pahimmassa tapauksessa ongelmatkin. Vältä pulmat tutustumalla mieheen hyvissä ajoin! Thefrisky.com nevuoo, mitä uudelta armaalta ainakin pitää kysyä.

Mikä on pahinta, mitä olet kokenut? Miten selvisit?

Jos hän on murtanut sydämensä, surutyö on pakko tehdä. Hän ei voi olla kanssasi suhteessa, jos on edelleen kiinni entisissä rakkauksissaan.

Jos hänen pahin kokemuksensa oli pallon menettäminen harrastelijajoukkueen jalkapallopelissä, kannattaa pohtia, onko hän tarpeeksi kokenut ja syvällinen kumppani sinulle.

Mitä teet, kun et ole töissä?

Jos hän ei osaa vastata (tai vielä pahempaa, vastaa "miten niin en ole töissä?"), hän on työn orja. Et kai halua olla parisuhteessa itsesi kanssa istuskellen, odotellen viestiä, jonka hän ehkä ehtii lähettää juostessaan palaverista toiseen?

Ota myös huomioon erilaiset mieltymyksenne. Jos sinä haluat vaellella metsissä tai käydä kävelyllä, et kenties sulata hänen toivettaan sisällä istumisesta tai autolla kruisailusta. Teidän ei tarvitse pitää tasan samoista asioista, mutta jotakin yhteistä teillä on oltava.

Shutterstock

Mitä teet, kun olet yksin? Entä ystäviesi kanssa?

Eikö hän ole koskaan yksin? On syytä pohtia syitä käytökselle. Onko kyseessä läheisriippuvainen henkilö? Jos seurustelisitte, olisitteko koskaan kahden, vai onko kaveripiiri kasvanut kiinni häneen?

Asiat voivat olla yhtä huonolla tolalla, jos hänellä ei ole ystäviä. Miten voisit jättää hänet yskin sohvannurkkaan, kun menet tyttökavereidesi kanssa kaupungille tai elokuviin?

Millainen on suhteesi äitiisi?

Mies, joka vihaa äitiään, ei ole ihannemies. Tämä sääntö pätee varsinkin silloin, kun äidissä ei ole sen suurempaa vikaa: kenties hän vain soittelee usein tai yrittää hillitä rakkaasi pitkiä bailukierroksia saarnaamalla.

Miehen ei tarvitse jumaloida äitiään ja puhua tästä tuntikausia, mutta jonkinlaista läheisyyttä heidän suhteessaan olisi hyvä olla.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.