Mainos

Kysely: Vihreät kaikkein tyytyväisimpiä Haloseen

Tasavallan presidentti Tarja Halonen on edelleen suosittu kansalaisten keskuudessa. Kaikkein tyytyväisimpiä Haloseen ovat vihreiden kannattajat, joista yli 70 prosenttia piti presidentin työskentelyä erittäin hyvänä.

Kansalaiset ovat edelleen erittäin tyytyväisiä tasavallan presidentti Tarja Halosen viranhoitoon, selviää Helsingin Sanomien Suomen Gallupilla teettämästä tutkimuksesta. Mielipidetutkimuksessa peräti 89 prosenttia vastaajista antoi Haloselle melko tai erittäin hyvän arvosanan.

Kaikkein tyytyväisimpiä Haloseen olivat vihreiden kannattajat. Heistä 72 prosenttia vastasi pitävänsä presidentin työskentelyä erittäin hyvänä. SDP:n kannattajista tätä mieltä oli 67 prosenttia ja vasemmistoliiton kannattajista 56 prosenttia. Keskustan ja kokoomuksen kannattajista noin kolmannes antoi Haloselle arvosanan "erittäin hyvä".

Lehden mukaan tyytyväisyys ei enää yllä sille tasolle, jolla se oli vielä reilu vuosi sitten, jolloin parhaimmillaan 94 prosenttia kansalaisista arvioi Halosen viranhoitoa myönteisesti.

Tutkimusta varten haastateltiin 1001 ihmistä puhelimitse. Virhemarginaali on noin kolme prosenttiyksikköä suuntaansa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.