Mainos

Kysely: Mitä mieltä olet lapsilta kielletyistä hotelleista?

Lapsilta kielletyt hotellit ovat tulleet matkanjärjestäjien hotellivalikoimiin. Asia on herättänyt keskustelua niin puolesta kuin vastaankin, mutta mitä mieltä sinä olet? Kerro mielipiteesi Koti-osion kyselyssä. Muistathan myös perustella vastauksesi.

Lapsilta kielletyt hotellit herättävät edelleen kuumaa keskustelua internetin keskustelupalstoilla. Kiukkuiset äidit ja rauhaa kaipaavat ihmiset perustelevat kantojaan tiukkaan sävyyn.

– Koska MINÄ haluan, niin silloin on lapsille asetettava porttikielto ja minulle suotava rauha. Jos haluaa rauhaa, menee johonkin korpimökkiin. Kyllä se pitää olla kaikilla sama oikeus oleskella missä haluaa. Ja tuskin nuo lapsivapaat hotellit pitemmän päälle kannattaisikaan, yksi nettikeskustelijoista kiukkuaa Kaksplus.fi-sivuston keskustelupalstalla.

– Miksi tämä aihe on joillekin kammotus? Itse kolmen lapsen äitinä menisin ehdottomasti lapsettomaan hotelliin mieheni kanssa, jos tilaisuus tulisi. Kyllä sitä omien kirkumista saa sitten koko lopun vuoden kuunnella, jos vaikka yhden viikon elämästään haluaa olla rauhassa, toinen kertoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.