Mainos

Kysely: Jacksonin kuolema jakaa tunteet

Popikoni Michael Jacksonin yllättävä kuolema on koskettanut vajaata puolta (49,8 %) MTV3:n nettikyselyyn vastanneista. Sen sijaan reilu 50 prosenttia (50,2 %) kyselyyn osallistuneista toteaa, ettei Jacksonin kuolema heitä hetkauta. MTV3:n nettikyselyyn vastasi reilut 7 000 ihmistä.

Moni Jacksonia kaipaamaan jäänyt toi perusteluissaan esiin äärimmäisen kunnioituksen popikonin musiikilliseen lahjakkuuteen:

"Kyllä jokaisen maailmaa mullistaneen henkilön poismeno jollain tavalla koskettaa. Tietysti aina sitä enemmän mitä tutummaksi henkilö on sinulle elämäsi aikana tullut. Ihailen suuresti sitä työtä, mitä Jackson on musiikin parissa tehnyt. Hänen sävellyksensä tulevat elämään ikuisesti."

"Olen jakanut elämäni suurimmat ilo ja surut Michael Jackson musiikin tahdittamana kuin myös löytänyt tanssin ihanan maailman hänen ansiosta."

"Todella traagisen ihmiskohtalon ja lopun kärsinyt mies. Surullista!! Upea musiikki jää elämään!!"

Ne, joita Jacksonin poismeno ei ole koskettanut, perustelevat kantaansa sillä, että Jackson on jäänyt heille hyvin etäiseksi. Osalle Michael Jackson ei edustanut oman ikäpolven idolia, ja jäi siksi kaukaiseksi hahmoksi. Moni vastaajista puolestaan kertoo, että mieleen Jacksonista jäivät vain skandaalijulkisuus ja kohulööpit:

"En tunne Jacksonin musiikkia. Tiesin hänestä vain lehtien lööpeistä lukemani pedofilia-syytökset. Lienee ollut sangen onneton ihminen."

"En tosiaankaan tiedä, miksei kosketa. Kuoleman pitäisi aina koskettaa, oli kyseessä superjulkkis tai kolmannen maailman ripuliin kuoleva lapsi. Ehkä Jacksonin todellisuudesta vieraantunut elämä "kauneus"leikkauksineen ja muine hörhöilyineen on etäännyttänyt hänet niin muoviseksi, että on päässyt unohtumaan, että hän oli ihan oikea, todellinen ihminen."

"Ei Michael Jackson herättänyt koskaan niin suuria tunteita, että hänen poismenonsa surettaisi. Toki maailma menetti yhden persoonan, joka on tehnyt elämänsä aikana monenlaista musiikkia."

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.