Kyse ei olekaan halusta – tämän takia seksiä harrastetaan!

Olisi romanttista ajatella, että pariskunnat päätyvät yhteiseen petiin lempimään yllättävän intohimon puuskissa, mutta uusimpien tietojen valossa näin ei ole asian laita. Peittoja heilutellaan silloin, kun on aikaa, vaikkei välttämättä haluja!

Joulukiireiden aikaan voi olla entistä vaikeampaa löytää aikaa yhteiselle petijumppasessiolle eivätkä halut ja aika välttämättä kohtaa laisinkaan. Uusi selvitys paljastaakin, että yli kolmannes ihmisistä harrastaa seksiä yksinkertaisesti silloin, kun siihen on aikaa, vaikka halut eivät olisikaan tuolloin huipussaan. 23 prosenttia heistä paljasti myös, että nimenomaan kumppanin saatavuus petileikkeihin oli ratkaiseva tekijä sänkyyn asti pääsemisessä.

Pariskunnat ovat 13 kertaa todennäköisemmin hyppäämässä sänkyyn iltaisin kuin iltapäivisin, Lovehoney-sivuston teettämä kysely paljastaa myös.65 prosenttia kyselyyn vastanneista 300 pariskunnasta kertoi harrastavansa seksiä eniten iltayhdentoista ja aamuyhden välillä. Viidennes vastaajista kertoi lempilemmenhetken olevan aamuulla, kymmenen prosenttia kannatti iltaa ja vain viisi prosenttia kohdisti suurimmat halunsa iltapäivään.

Vain 28 prosenttia pariskunnista sanoi harrastavansa seksiä, silloin kun sitä eniten tekee mieli. Loput kertoivat sopivan tilaisuuden voittavan halukkuuden.

– Tämä kertoo kaksi asiaa: ensinnäkin elämämme on erittäin kiireistä ja stressaavaa. Toisekseen, emme laita seksiä etusijalle. Sillä on tapana joutua viimeiseksi tehtävien asioiden listalla ja tämän seurauksena se katoaa listalta ensimmäisenä, varsinkin, jos olemme väsyneitä, kertoo seksi- ja suhde-ekspertti Tracey Cox.

– Hyvän seksin harrastamiseen tarvitaan energiaa ja aikaa.

Cox huomauttaakin, ettei seksin harrastaminen sängyssä myöhään illalla, väsyttävän päivän lopussa, ole ihanteellista, jos halutaan harrastaa kaikinpuolin tyydyttävää seksiä. Cox vinkkaa, että kalenteriin kannattaa merkitä 'seksiaikaa' keskipäivän jälkeen, esimerkiksi viikonlopulle. Tämä on hyvä idea esimerkiksi, jos takana on jo pitkä parisuhde.

– Keskipäivän jälkeen olemme hormonaalisesti valmiina ja halukkaita seksiin.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja