Mainos

Kyprianou neuvotteli Milosevicin kanssa

Kyproksen vt. presidentti Spyros Kyprianou neuvotteli tänään Jugoslavian presidentin Slobodan Milosevicin kanssa Belgradissa, kertoi uutistoimisto Tanjug. Neuvottelut päättyivät illalla ilman merkkejä kolmen amerikkalaisen sotilaan vapauttamisesta.

Uutistoimisto Tanjug ei maininnut uutisessaan mitään amerikkalaissotilaista, jotka pidätettiin Makedonian rajan tuntumassa 31. maaliskuuta. Sen sijaan uutistoimisto kertoi Kyprianoun ilmaisseen tapaamisen aikana tukensa Serbian kansalle. Kyprianou oli myös tuominnut Naton Jugoslavian vastaiset hyökkäykset "mielettöminä ja rikollisina", kertoi Tanjug.

Torstaina Belgradiin saapunut Kyprianou toivoi etukäteen saavansa kolme amerikkalaissotilasta vapaiksi neuvottelemalla Milosevicin kanssa. Jugoslavia on kuitenkin suhtautunut torjuen amerikkalaisten vaatimuksiin sotilaiden vapauttamisesta ehdoitta. Vielä torstaina Jugoslavia antoi ymmärtää, että amerikkalaissotilaita syytetään terrorismista ja että heidän on kärsittävä rangaistuksensa Jugoslaviassa.
(STT-Reuters-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.