Mainos

Kymmeniä loukkaantui Bangladeshin levottomuuksissa

Oppositiopuolueet aloittivat tänään kolmipäiväisen liikennesulun, jonka tarkoituksena on saada viranomaiset perumaan 22. tammikuuta pidettävät parlamenttivaalit.

Poliisi on käyttänyt kumiluoteja ja kyynelkaasua tuhansia mielenosoittajia vastaan Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Ainakin 50 ihmistä loukkaantui poliisin ja aktivistien yhteenotoissa.

Oppositiopuolueet aloittivat tänään kolmipäiväisen liikennesulun, jonka tarkoituksena on saada viranomaiset perumaan 22. tammikuuta pidettävät parlamenttivaalit. Oppositio on sanonut boikotoivansa vaaleja.

Opposition jäsenet tukkivat pääkaupungista ulos johtavat tiet, ja rautatieviranomaisten mukaan he estivät myös junien kulun tärkeillä risteysasemilla. Pääkaupungin tavallisesti liikennettä kuhisevat kadut olivat tyhjillään, ja koulut pitivät ovensa kiinni.

Oppositioliittouman mukaan liikennesulun tarkoituksena on pakottaa presidentti Iajuddin Ahmed luopumaan väliaikaisen hallituksen johtajan tehtävistä, vaihtaa vaalilautakunnan jäsenet ja saada lautakunta ilmoittamaan uuden vaalipäivän.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.