Mainos

Kymmeniä kuollut itsemurhaiskuissa Irakissa

Tuhoisin oli itsemurhaisku poliisiasemaa vastaan Dorassa Bagdadin eteläpuolella. Itsemurhapommittajan iskussa kuoli ainakin 20 ihmistä.

Eri puolilla Irakia on kuollut itsemurhaiskuissa yli 60 ihmistä. Tuhoisin oli itsemurhaisku poliisiasemaa vastaan Dorassa Bagdadin eteläpuolella. Parikymmentä ihmistä kuoli autopommi-iskussa asemaa vastaan.

Pääkaupungissa Bagdadissa tuhannet irakilaiset ja amerikkalaiset sotilaat ovat jo usean viikon ajan yrittäneet lopettaa Irakin väkivaltaisuudet. Teloitustyyliset surmatyöt Bagdadissa ovat vähentyneet, mutta autopommi-iskuja on edelleen päivittäin.

Dorassa kuoli 14 poliisia, kolme pidätettyä ja kolme muuta ihmistä, jotka olivat poliisiasemalla. Itsemurhaiskijä ajoi kuorma-auton poliisiaseman edustalle. Asemalla oli käynnissä rakennustöitä, ja kuorma-autossa näytti olevan rakennusmateriaalia. Päästyään tarkastuspaikan ohi mies räjäytti autossa olleet räjähteet. Dora on Irakin al-Qaida-verkoston tukialueita.

Tal Afarin kaupungissa Pohjois-Irakissa kuoli kymmenen ihmistä, kun räjähtein vyöttäytynyt mies räjäytti itsensä makeiskaupassa.

Haswan kaupungissa kuoli yhdeksän ihmistä autopommin räjähdyksessä lähellä shiialaista moskeijaa.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.