Mainos

Kymmenettuhannet hakivat unelmatyötä paratiisisaarella

Yli 34 000 ihmistä on ilmoittautunut halukkaaksi viettämään kuusi kuukautta Hamiltonin trooppisella saarella Suurella valliriutalla Australiassa. Näin siitäkin huolimatta, että joka päivä pitää ottaa aurinkoa, uida, snorklata kristallinkirkkaissa vesissä ja käydä purjehtimassa. Ja jossain vaiheessa pitäisi jaksaa hakea se puolen vuoden palkkakin, 150 000 Australian dollaria eli 78 000 euroa.

Unelmahommaa netissä tarjonnut Queenslandin osavaltio hakee tempauksellaan lisää näkyvyyttä matkailuunsa. Sitä on toden teolla tullutkin, sillä lehdet ja nettipalstat ovat olleet tulvillaan juttuja kisasta ja toivorikkaista hakijoista.

Mukaan ovat ilmoittautuneet muun muassa edesmenneen viihdetaiteilijan Dean Martinin poika Ricci,Barack Obama -imitaattori, amerikkalaismalli Melissa, jolla on uhkea vartalo ja kyky pidättää henkeään veden alla yli 3 minuuttia, lähes mykkä venäläinen nainen, australialainen uima-altaiden huoltomies ja sekä Jürgen, joka toteaa vailla hymyn häivääkään olevansa "tuikitavallinen saksalainen turisti". Muutamia mainitaksemme.

Hakijoiden piti toimittaa valitsijoille minuutin mittainen video itsestään. Videossa on tyhjentävästi perusteltava, miksi juuri hakija tulisi valita unelmahommaan.

Työhön valitun tehtäviin kuuluu englanninkielisen blogin, valokuvien ja videoleikkeiden internetiin toimittamisen lisäksi asuminen miljoonien arvoisessa rantabungalowissa.

Kisan voittaja selviää 6. toukokuuta.

(MTV3-STT-AFP-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.