Kymmenen kuumaa seksivinkkiä – yllätä kumppanisi taidoillasi!

Jääpaloja, musiikkia ja strippiesityksiä – huolimatta siitä, harrastatko yhden illan juttuja vai elätkö parisuhteessa, näillä vinkeillä saat piristystä makuuhuoneeseen.

Tässä on kymmenen helppoa ja takuuvarmaa vinkkiä seksielämän parantamiseksi. Kokeile kaikkia tai valitse itsellesi sopivimmat – niin sinä kuin kumppanisi löydätte varmasti teille mieluisimmat vaihtoehdot.

1. Keskity esileikkiin

Liian usein unohdetaan, kuinka tärkeä osa seksiä esileikki on. Varmista, että sekä sinä että kumppanisi olette saaneet nauttia esileikistä tarpeeksi, ennen kuin siirrytti itse yhdyntään. Esileikin ei tarvitse rajoittua makuuhuoneeseen, vaan sen voi aloittaa vähitellen hyvissä ajoin vaikkapa illallisen tai drinkillä käymisen muodossa.

2. Ota ohjat käsiisi

Pukeudu seksikkäisiin alusvaatteisin ennen kuin hän ehtii tulla kotiin. Älä anna hänen kuitenkaan heti koskea sinua, vaan ota ohjat käsiisi ja johdata sinä hänet makuuhuoneeseen.

3. Strippaa hänelle

Sinun ei tarvitse näyttää ammattilaiselta, riittää kun vain liikut viettelevästi ja riisudut hitaasti hänen edessään. Silmiin katsominen on tärkeää. Miehet ovat vahvasti visuaalisia, ja tämä on takuuvarma keino saada kumppanisi sekaisin sinusta!

4.Valitse oikeanlaista musiikkia

Huolella valitulla musiikilla voi olla suuri vaikutus seksikokemukseen, ja erityisesti tietynlaiset rytmit tekevät seksistä nautinnollisempaa. Musiikki myös auttaa rentoutumaan.

5. Laita jääpala suuhusi ennen suuseksiä

Laita jääpala suuhusi hetkeksi ennen suuseksin antamista – kylmän ja kuuman vaihtelu saa partnerisi takuulla villiksi.

6. Kiusoittele kumppaniasi

Koskettele miestä kaikkialle muualle, paitsi niihin paikkoihin, mihin hän eniten haluaisi sinun koskevan. Viivyttele niin kauan kuin mahdollista.

7. Lähetä seksiviesti

Mikään ei saa miestä käymään kuumempana kuin tuhmien tekstiviestien lähetteleminen pitkin päivää – mitä haluaisit tehdä hänelle ja mitä haluaisit hänen tekevän sinulle.

8. Imeskele hänen sormiaan

Tämän tempun voit tehdä julkisillakin paikoilla. Imeskele hänen sormeaan kuin tikkaria – kukaan ei kiinnitä tähän huomiota mutta mies käy takuulla kuumana ja miettii mitä aiot tehdä seuraavaksi.

9. Sitokaa toisenne

Sitomisleikkien ei tarvitse olla rajuja, niistä voi valita itselle sopivimman version. Esimerkiksi jo kumppanin käsien sitominen yhteen silkkihuivilla saa aikaan seksikkään efektin. Muista kuitenkin varmistaa, mitä mieltä kumppani on sitomisleikeistä, ennen kuin ryhdyt toimeen.

10. Katselkaa toisianne rohkeasti

Seksin harrastaminen peilin edessä on todella eroottista. Jos makuuhuoneessasi ei ole peiliä, siirtykää muualle, vaikkapa kylpyhuoneeseen.Myös yksinkertainen silmien pitäminen auki sängyssä lisää intohimoa ja viedä seksikokemuksen täysin uusiin ulottuvuuksiin.

MTV/Helmi

Lähde: Goodtoknow.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja