Mainos

Kylmäainevuoto aiheutti evakuoinnin Kampin keskuksessa

Helsingin keskustassa sijaitsevan Kampin keskuksen toinen kerros suljettiin aamupäivällä kylmäainevuodon takia. Poliisi eristi tilan.

Ilmoitus vuodosta tuli 11.30. Pelastuslaitoksen mukaan vaaratilannetta asiakkaille ei ollut. Kerros eristettiin noin viideksitoista minuutiksi.

Kylmäainevuoto oli yhdessä ostoskeskuksen vaateliikkeistä. Ainetta vuoti pari litraa, mutta se määriteltiin vaarattomaksi.

MTV3:n toimittaja Tero Koivula oli paikalla, kun poliisi alkoi eristää kakkoskerrosta. Koivula kertoo, että paikalle tuli useita poliisiautoja ja paloautoja.

– Yritimme mennä toiseen kerrokseen, mutta poliisi esti sen. Meidän ohjattiin muihin kerroksiin, eli kauppakeskusta ei suinkaan suljettu. Vartija puhui jostain vuodosta, mutta poliisi ei tarkentanut asiaa, Koivula kertoo.

Kampissa on parhaillaan menossa Kampitus-päivät, joten asiakkaita oli paikalla runsaasti. Koivulan mukaan mitään paniikkia poliisioperaatiosta ei kuitenkaan syntynyt, vaan ihmiset lähinnä ihmettelivät paloautoja, vaikka savua eikä tulta näkynyt.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja