Kylmä aamu valkeni Madonna-faneille

Hartaimmat Madonna-fanit ovat jonottaneet tähden konserttiin jo eilisestä saakka. Varhain tänä aamuna kolmisenkymmentä fania värjötteli Helsingin Jätkäsaaressa odotellen illan keikkaa.

Mikkelistä Madonnaa katsomaan tullut Päivi kertoo, ettei kylmä yö ole tappanut jonottajien tunnelmaa.

- Ei täällä ole ollenkaan paha olla, kun on saanut tutustua hulluihin tyyppeihin. Tänne kannatti kyllä tulla näin aikaisin, koska Madonna on niin huippu. Odotan mahtavaa keikkaa, aamuyöstä paikalle tullut Päivi hehkuttaa.

Samassa seurueessa yön viettänyt Joona on samoilla linjoilla. Olemattomiin jääneet yöunetkaan eivät vie juhlatunnelmaa, nuori mies vannoo.

- Kyllä se väsymys unohtuu keikan aikana. Kun katselee Madonnaa, ei paljon muuta ehdi miettiä. Tulin tänne aikaisin, koska haluan mahdollisimman lähelle.

- Nyt näyttää siltä, että pääsen eturiviin katsomaan keikkaa, Joona sanoo.

Madonnan ensiesiintyminen Suomessa on suurin Pohjoismaissa koskaan järjestetty maksullinen konsertti. Pääsylipun on ostanut 85 000 katsojaa, mutta Jätkäsaareen odotetaan yli sataa tuhatta ihmistä.

Madonnan Suomen-vierailu on osa hänen Sticky & Sweet -kiertuettaan. Turneesta on kehkeytynyt maailman tähän mennessä tuottoisin sooloartistin kiertue.

(MTV3)

Madonna pitää hauskaa lavalla, sanovat konsertin jo aiemmin nähneet tosifanit. (Huomenta Suomi 6.8.200)

Lue myös:

    Uusimmat