Mainos

Kyllönen väittää joutuneensa ajojahdin kohteeksi

Liikennehankemyrskyn silmässä oleva liikenneministeri Merja Kyllönen kokee joutuneensa ajojahdin kohteeksi. Kyllöstä on vaadittu eroamaan, kun kävi ilmi, että hallituskauden liikennehankkeista oli päätetty virheellisin tiedoin. Kyllösen mukaan virheelliset tiedot olivat peräisin Liikenneviraston entiseltä pääjohtajalta Juhani Tervalalta, joka joutui eroamaan viime kuussa.

– Tämä on ollut selkeä ajojahti allekirjoittanutta kohtaan. Ei tämä ole edes mitään hutkimista tai sitten täällä hutkitaan jo pesäpallomailoilla, Kyllönen kertoi Enbuske & Linnanahde Crewn haastattelussa.

– Vaikka oon nyrkkeilyä harrastanut, niin sielläkin oon vähemmällä päässyt, Kyllönen lataa.

Kyllösellä oli selkeä vastaus siihen, kenellä on mahdollisesti jotain ministeriä vastaan.

– Vahva miesjoukko, joka on rakentunut tähän yhteiskunnan vaikuttajien koko porukkaan. Ja tietysti se, että olen nuorena naisena ikään kuin tuntemattomuudesta noussut tähän tehtävään ja uskaltanut ravisuttaa niitä perusteita, mitkä ovat olleet ikään kuin pyhiä ja koskemattomia aina ja ikuisesti.

Haastattelussa Kyllöseltä tiedusteltiin myös, onko Kyllönen joutunut tehtävässään tytöttelyn kohteeksi.

– Ei ne uskalla tytötellä. Se on semmoista vähättelyä siihen osaamiseen, tekemiseen, tietoon, sekä elämänkokemukseen. Se tulee rivien välistä. Harva sen uskaltaa ihan päin naamaa sanoa, Kyllönen totesi.

(MTV3)

Katso Eeva Lehtimäen juttu (Seitsemän uutiset 21.11.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.