Mainos

Kyllästynyt muotiblogeihin? Nyt tulevat arkiblogit

Oletko kyllästynyt muotiblogeihin, joiden kuvat ovat kuin kauppaketjujen kiiltävistä katalogeista tai epäkäytännöllisiltä catwalkeilta? Ei hätää, nyt on tarjolla tosielämän vaihtoehtoja.

Blogilistan kuumalle listalle ovat nousseet muotiblogit, joissa tavalliset ihmiset esittelevät tavallisia vaatteita. Etenkin miehet kunnostautuvat arjen pukeutumisen airuina. Esimerksiksi Landelooks-blogissa maaseudun väki näyttäytyy arjen asuissa: Ratsastusretkellä pukeudutaan lököttävään anorakkiin ja paikattuihin housuihin, mehiläisiä väistellessä harsohattuun.

Keski-ikäisten miesten muotiblogissa valokeilaan pääsee mikäs muu kuin keski-ikäisten miesten käytännöllinen pukeutuminen. Blogissa vaaditaan kunnianpalautusta pitkille kalsareille, mutta tuomitaan hupparit keski-ikäisen miehen yllä. Eräässä postauksessa perätään realistisuutta myös miesten muotikuviin.

Kotihousut-blogiin voi lähettää kuvia omista uniikeista kotiasuistaan. Mukaan ovat päässeet muun muassa pandayöpaita, abiverkkarit, villasukat ja legginssit -yhdistelmä sekä punainen haalari.

Kyläkauppias Vesa Keskisen Vesan paidat-blogi on ylistys sinivalkoiselle maskuliinisuudelle. Monet kuvista on otettu alaviistosta, mikä saa Keskisen näyttämään mahtipontiselta suurmieheltä. Kuvissa Keskinen esittelee esimerkiksi muun muassa sinistä kauluspaitaa, HIM-bändipaitaa ja sinikeltaruudullisia shortseja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.