Mainos

Kylie myy suloisen asuntonsa

Osta vajaan viiden miljoonan Lontoon-kämppä, jonka aiempi asukas on popdiiva Kylie Minogue. Uudistuksia kokenut koti maksoi leidille aikanaan 3,6 miljoonaa euroa.

Yli 250-neliöinen, kaksikerroksinen asunto Lontoon Etelä-Kensingtonissa on odottanut ostajaansa kesän alusta asti. Kerrostalon viidennessä ja kuudennessa kerroksessa sijaitseva asumus sisältää mukavat neljä makuukamaria ja kolme kylpyhuonetta. Makuuhuoneista kaksi tosin toimii muussa käytössä; yksi pienenä työhuoneena, toinen tanssistudiona.

Asuntoon pääsee hissillä, joka kuljettaa viidennen kerroksen ylelliseen eteisaulaan. Sieltä yläkertaan johtavat materiaaleissaan messinkiä ja pianolakkaa yhdistelevät, elegantit kierreportaat. Lasiovien takana aukeaa vastaanotto- ja ruokailuhuone, jossa nautitaan lattialämmityksestä, suurien ikkunoiden tarjoamista kattomaisemista sekä valtavan kattokruunun valosta.

Kallis keittiö ja satiininen makuuhuone

Olohuoneen seinät hehkuvat vauvansinisinä, ja siellä paistatellaan komeiden ikkunanäkymien ohella takan loimussa Tiffanyn sinisillä samettisohvilla. Keittiötä on siunattu sellaisella luksuksella kuin aamiaisbaarilla, viinijääkaapilla, kolossaalisen kalliilla La Cornue -brändihellalla, johon kuuluu sekä sähkö- että kaasuhella sekä esimerkiksi lautasenlämmittimet.

Pitkän, matolla päällystetyn käytävän varrelle mahtuu muun muass työhuone ja pienempi makuuhuone. Käytävä päättyy päämakuuhuoneeseen, josta on näköalat Lontoon kaupunkikuvaan, ja johon kuuluu takka, satiinipaneloidut seinät kristallinastoilla sekä silkkiset matot.

Pop-kaunottarella on tulipesällä, lattilämmityksellä ja marmorilattialla varustettu privaatti-wc makuuhuoneen yhteydessä. Ohessa on myös pukeutumistilat, joihin mahtuu kaksi vaatekaappia sekä runsaasti säilytystilaa neiti Minoguen asusteille.

Katso Kylie Minoguen ihastuttavan kodin kuvat täältä

Tähden asunnon pohjapiirros näyttää tältä

Etsi Jokakoti.fistä vapaita asuntoja Suomesta

MTV3/realestalker.blogspot.com

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.