Kylie Minogue muistelee traagisesti kuollutta nuoruuden rakastettuaan

Laulaja muistelee entistä poikaystäväänsä, joka kuoli traagisesti vuonna 1997.

Australialaisen Kylie Minoguen, 46, nuoruuden rakastettu olisi täyttänyt tänään 22. tammikuuta 55 vuotta.

Australialaismuusikko Michael Hutchence oli INXS-nimisen yhtyeen laulaja. Hän ehti uransa aikana luoda uraa myös näyttelijänä.

Hutchence löydettiin kuolleena hotellihuoneesta Sydneysta 22. marraskuuta vuonna 1997. Kyseessä oli todennäköisesti itsemurha. Hutchence oli kuollessaan 37-vuotias.

Kylie Minogue alkoi seurustella muusikon kanssa 21-vuotiaana. Pari oli yhdessä vuosina 1989–1991.

Heidän suhteensa päättyi, kun Hutchence tapasi huippumalli Helena Christensenin. Hellon mukaan hän lopetti suhteen Minoguen kanssa puhelimen välityksellä. Kaksikko säilyi kuitenkin hyvinä ystävinä.

Nyt Minogue on muistellut entistä rakastaan Instagram-tilillään. Hän kertoo löytäneensä sattumalta vanhan kuvan Hutchencesta.

– TIETENKIN löysin tämän tänään! Vai löysikö se minut? Hyvää syntymäpäivää, laulaja kirjoitti ja kertoi kaipaavansa miestä.

Minogue on puhunut haastatteluissa suhteestaan Hutchenceen. Viime kesänä hän vieraili 60 Minutes -keskusteluohjelmassa ja liikuttui kyyneliin puhuessaan eksästään.

– Se on sekoitus tunteita ja muistoja. En ole koskaan tavannut ketään hänen kaltaistaan. Se oli suurta rakkautta, ja todellinen sydämen särkyminen. Koin niin monia asioita ensimmäistä kerta hänen kanssaan, Minogue muisteli ohjelmassa Hello-lehden mukaan. 

Lue myös:

    Uusimmat