Mainos

KY Klubin pahoinpitelijä edelleen kateissa

Poliisi etsi tekijää tiistaina julkaistun valvontakameran kuvan avulla. Mies ei kuitenkaan ollut pahoinpitelystä epäilty.

Helsingin poliisi etsii edelleen nuorehkoa, isokokoista miestä epäiltynä Helsingin toissaviikkoisesta ravintolapahoinpitelystä

Rusikoinnin kohteeksi joutunut 33-vuotias paikkakuntalainen mies sai teon yhteydessä vakavan aivovamman. Mies on edelleen sairaalahoidossa ja hänen tilansa on vakava.

Toistaiseksi tuntematon mies pahoinpiteli helsinkiläisen varhain lauantaina 22. syyskuuta ravintola KY Klubilla. Uhria lyötiin nyrkillä kasvoihin, minkä jälkeen hän kaatui ja loukkaantui.

Tapahtumahetkellä ravintolassa oli runsaasti asiakkaita. Poliisi toivoo yhteydenottoja välikohtauksen nähneiltä asiakkailta.

Poliisin etsii tekoon epäiltynä yli 100 kiloista miestä, jolla oli ilmeisesti vaaleat lyhyet hiukset. Miehellä on ollut yllään vaalea, tiukka pitkähihainen paita, jossa on tummia raitoja.

Kuva julki, väärä tekijä

Poliisi etsi tekijää tiistaina julkaistun valvontakameran kuvan avulla.

Kuvassa esiintyvä mies otti itse yhteyttä poliisiin. Hän oli kuulusteluissa kertonut olleen ravintolassa tapahtuma-aikaan asiakkaana, mutta hän ei ole 33-vuotiaan uhrin pahoinpitelijä.

Poliisi ei epäile enää valvontakameran kuvan esittämää miestä pahoinpitelystä.

Poliisi pyytää edelleen pahoinpitelystä jotain tietäviä ottamaan yhteyttä virka-aikana (09) 189 5370 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon (09) 189 4002

(2.10)

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.