Kuvat: Voi Khloé Kardashian! Nyt kävi nolo tyylimoka

Kardashian klaanin pisin kaunotar sortui useampaankin tyylimokaan, vaikka kenkien perusteella ainakaan mukavuus ei ollut syy erikoisiin valintoihin.

Khloé Kardashian onnistui suututtamaan fanejaan ympäri maapalloa vain muutama päivä sitten poseeraamalla Kuubassa Fidel Castron monumentilla.

Näyttävistä kurveistaan ja yhtä näyttävästä pukeutumistyylistään tunnettu tv-tähti teki ilmeisen harkitsemattoman ratkaisun tällä kertaa valitessaan vaatteita kampaamokäynnilleen.

Kardashianin klaanin jäsenet ovat tunnettuja viimeisen päälle mietityistä asuvalinnoistaan. Aina kaikki ei kuitenkaan mene kohdalleen. Khloén asu oli huolella värikoordinoitu. Tähden kynnet olivat tismalleen samanväriset kuin hänen käsilaukkunsa ja merkkisaappaidensa pohja. Ongelma olikin naisen yläosakseen valitsema poolokauluksellinen body.

Ohutta neulosta oleva pitkähihainen body paljasti selvästi naisen hyvin arkiset rintaliivit. Tämäkin voisi vielä mennä tyyliseikasta, mutta pitkän huiskean naisen päällä bodyn ja farkkujen välistä vilkkui ihoa.

Toinenkin haaste asussa liittyi khakinväriseen bodyyn. Napakat rintaliivit vaikuttivat puristavan ja tekevän muhkuroita selkäpuolelle.  Bodyn ohut kangas ei myöskään tukenut kaunottaren lapaluiden aluetta. Myös tälle alueelle tuli makkaroita, vaikka Khloe onkin kurvikkaan sorja ja urheilee erittäin ahkerasti.

Kardashianit AVA:lla


Lue myös:

    Uusimmat