Mainos

KUVAT TOP 10: Nämä menopelit ovat finaalissa MTV:n Suuressa kesäautokisassa

MTV Uutisten raati on valinnut Suuren kesäautokisan finalistit. 

MTV Uutisten toimittajista koostunut raati kävi läpi kaikki kuvakisaan lähetyt kuvat ja valitsi finaaliin kymmenen suosikkiaan.

Näin finalistit valittiin


Harvoin valtaa toimituksemme näin suuri innostus kuin kesäautokisan esiraadissa. Autoja ihasteltiin, niille huudettiin suosiota, niille buuattiin. Silti kymmenen kärjen löytyminen oli melko kivutonta ja kiistatonta.

Miksi oma autoni putosi, kysyy moni osallistuja, aivan aiheellisesti. Vaikka siksi, että joukossa oli selkeitä klassikkoautoja, upeita kaunokaisia, joiden paikka on vakavammilla foorumeilla kuin kesäautokisassa. Tai tavanomaisuudesta, Kuplia ja Minejä oli aika joukko. Tai uutuudesta, pelin saa kaupan hyllyltä.

Katso raatimme kuvaa ja lisää siihen ääni, iso ääni. Perustelut olivat monesti stereotyyppisiä, naisilta tunteikkaampia ja miehiltä teknisempiä. Vaikka itse olen mies, jolla on järkyttävä määrä tarpeetonta tietoa autoista, jaksan suhtautua niihin tunteella. Ne ovat yksilöitä, niillä ajetaan, niitä näytetään, niistä ollaan ylpeitä. Ja onhan niissä oma tekniikkansakin.

Raatilainen ja ulkomaantoimittaja Risto Puolimatka

Raadissa on mukana suuria autotietäjiä, mutta valinnoissa painottui erityisesti kesäautoehdokkaan herättämä tunnelma. Raatiin kuuluu muun muassa kevennyksistään tunnettu toimittaja Mika Tommola sekä vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila sekä toimittajia eri osastoilta.

Kuvia kilpailuun saapui runsaasti ja mitä erilaisimmista menopeleistä. Osallistujien otokset kesäkaaroistaan vaihtelivat uljaasta ja virtaviivaisesta Buickista sympaattiseen ja legendaariseen kuplavolkkariin.

MTV Uutiset kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita!

Voittaja-auto valitaan alkuviikosta, ja siitä tehdään kevennys Kymmenen uutisiin. MTV Uutiset ottaa yhteyttä voittajaan.

Mikä on sinun suosikkisi? Kommentoi alla olevassa osiossa tai MTV Uutisten Facebook-sivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.