Mainos

KUVAT: Tältä näyttää Cannonballin salakapakka

Cannonball MC:n jäsenille luettiin tänään syytteet törkeästä veropetoksesta ja törkeästä alkoholirikoksesta.

Syytteet liittyvät juttukokonaisuuteen, jossa syytettynä on yli kaksikymmentä Cannonball MC:n nykyistä tai entistä jäsentä. Jengin jäseniä epäillään myös järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisesta, törkeistä ampuma-aserikoksista, ampuma-aserikoksista, räjähderikoksista, kätkemisrikoksista, huumausainerikoksesta sekä törkeästä kiristyksestä.

Tänään syytteitä alettiin Helsingin käräjäoikeudessa käsitellä törkeä veropetoksen ja törkeän alkoholirikoksen osalta. Syytettyinä jutussa ovat muun muassa Cannonballin presidentti sekä asekersantti.

Helsingin hovioikeus tuomitsi molemmat miehet viime vuonna laajassa huumejutussa pitkiin vankeustuomioihin.

Syyttäjän mukaan Cannonballin kerhotiloissa Helsingin Alppilassa myytiin Virosta Suomeen tuotua alkoholia, josta ei ollut maksettu asiaankuuluvia veroja.  Alkoholin myynnistä oli ajalla 1.6.2011-27.11.2012 saatu 43 200 euron myyntitulot, joista olisi tullut maksaa veroa 22 015 euroa.   

Oikeudessa kaikki vastaajat kiistivät syytteet. Osa perusteli alkoholin tulleen omaan käyttöön ja kerhotiloissa järjestetyissä juhlissa sitä oli tarjoiltu vieraille ilmaiseksi.  

Syyttäjän vaatimat vankeustuomiot vaihtelevat kolmesta kuukaudesta yli kolmen vuoden vankeusrangaistuksiin.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.