KUVAT: Suomalaistähdet nauttivat kesälomistaan upeissa kohteissa

Suomalaistähdet ovat viettäneet kesälomaansa upeissa lomakohteissa.

Useat suomalaiset julkisuudesta tutut henkilöt ovat tänä kesänä lähteneet viettämään kesälomaansa ulkomaille. Esimerkiksi Tanssii Tähtien Kanssa -juontaja Mikko Leppilampi lomaili juhannuksen jälkeen Italian renessanssikaupunki Firenzessä.

Leppilampi nautti Firenzen runsaista taidekokoelmista ja mainioista shoppailumahdollisuuksista.


Koomikkona tunnetuksi tullut Lotta Backlund kertoi suuntaavansa lomallaan etelän lämpöön.

– Olemme lähdössä heinäkuussa Kreikkaan. Olen kesälomalla kuukauden, minkä aikana osallistun myös Porin SuomiAreenaan. Aion myös ihan vain löhöillä ja käydä torikahveilla, Lotta suunnitteli.

– No on tääkin vähän niin kuin Ruisrock. Paitsi että täällä ei oo ruista. Eikä rockia. Täällä on vaan aurinkoa. Ja skumppaa. Ja paratiisia. Tää on vähän niin kuin aurinkoskumppaparatiisi, Backlund viestitti heinäkuun alussa Kreikasta.

Ex-missi Sara Sieppi matkusti juhannuksen alla Roomaan. Hammaskipu vesitti reissua, ja viininjuonnista oli luovuttava kovien kipulääkkeiden takia. Nähtävyydet löytyivät lopulta ilman karttaa.

– Colosseum, Fontana di Trevi ilman vettä, Espanjalaiset portaat täynnä vyölaukkuturisteja sukat sandaaleissa, Piazza di Spagna ja kaikki muut turistimassakohteet löytyivät loistavan tuurin avulla. Jos lottoaisin kyseisellä onnella, olisin miljonääri, Sara kertoi kotisivuillaan.

Jääkiekkoilija Jere Karalahti lähti lemmenlomalle fitnessmallirakkaansa Nanna Koiviston kanssa kesäkuussa. He julkaisivat reissultaan useita kuvia Instagramissa.


Barcelonaan suuntautuneella lomallaan pariskunta urheili, nautti paikallisista herkkuruuista ja katsoi jalkapallon MM-kisoja.

Missikaksikko Sara Sieppi ja Sabina Särkkä ottivat heinäkuun lopussa kurssin kohti Ibizaa. Molemmat julkaisevat reissusta ahkerasti aurinkoisia kuvia.

Arman Alizad puolestaan nauttii lämmöstä parhaillaan Pariisissa.

Missi Krista Haapalainen puolestaan lähti tänään Portugaliin lomailemaan.

Salatut elämät -sarjan näyttelijä Oona Kare suuntasi Jeren ja Nannan tavoin Barcelonaan poikaystävänsä kanssa. Pariskunta lähti matkalle jo 25. kesäkuuta ja Kare julkaisi reissulta useita kuvia.

Kare on ehtinyt lomallaan myös Ranskaan, sillä tällä hetkellä nainen paistattelee tyttöseurasas Cannesissa.

Muutkin Salattujen elämien nuoret tähdet suunnittelivat viettävänsä kesälomastaan osan ulkomailla. Talea näyttelevä Emil Hallberg ja Eliaksen roolista tuttu Petteri Paavola aikovat lähteä yhdessä reissuun.

– Ajattelimme lähteä pitkäksi viikonlopuksi Maltalle, Emil kertoo.

– Muuten kesä sujuu pitkälti golfin parissa. Ja tietysti yritän saada hetkeksi työasiat pois mielestä, Petteri jatkaa.

Larin näyttelijä Ronny Roslöf viettää lomansa Kreikassa, samoin kuin Salkkarit-pariskunta Kerttu Rissanen (Sanni) ja Hemmo Karja (Janne). 

Lue lisää Salkkarit-tähtien lomasuunnitelmista täältä.

Lue myös:

    Uusimmat