Mainos

KUVAT: Poliisien mielenosoituksessa kitkeriä viestejä päättäjille


Poliisien runsaslukuinen mielenilmausmarssi on kulkenut Helsingin keskustan läpi. Helsingin poliisilaitoksen arvion mukaan paikalla oli yli 1200 marssijaa.

Etukäteen mielenilmaukseen oli ilmoittautunut noin tuhat jäsentä Suomen Poliisijärjestöjen Liitosta. Osallistujien letka ulottui Lasipalatsin edustalta Musiikkitalolle saakka.

Mielenosoittajat marssivat Mannerheimintietä pitkin Musiikkitalolta Senaatintorille, jossa kuullaan muun muassa kansanedustajien puheita.

STT:n toimittajan mukaan mielenosoitus on sujunut rauhallisesti ja hiljaisesti. Mielenosoittajat ovat pukeutuneet sinisiin pipoihin ja poliisijärjestön liiveihin. Toimittaja kuvailee heidän käytöstään juhlallisen arvokkaaksi. Joukkoa innostettiin megafonilla huutamaan, että "meitä on liian vähän", mutta tulokset näyttivät jäävän vaisuiksi.

Poliisien lakanoissa ja plakaateissa välittyi katkera ja hämmentynyt tunnelma siitä, kuka poliisien resursseja on vähentämässä ja mihin hintaan. Tunnelmia voi seurata oheisesta kuvagalleriasta.

Mielenilmaus jatkui neljään asti, joten Senaatintorin ympäristössä voi esiintyä ruuhkia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.