Mainos

Kuvat: Panssarivaunuja, puhelinkoppeja, presidenttien patsaita – tässäkö maailman oudoimmat hautausmaat?

Minne päätyvät kerran iloa tuottaneet ja rakastetut mutta tarpeettomaksi käyneet tavarat? Hautausmaalle tietenkin!

Maailma on pullollaan mitä kummallisempia hautausmaita. Nämä kuvat todistavat, miten hautausmaat tarjoavat viimeisen lepopaikan muun muassa hylätyille autoille, sotalaivoille, puhelinkopeille, polkupyörille ja patsaille. 

Esimerkiksi Ukrainassa on järjestetty viimeinen leposija viimeisiä päiviään viettäville sotatankeille. Sulassa sovussa ja armeijaelämälleen uskollisissa siisteissä rivissä ne odottavat loppuaan. Myös valtameriä kyntäneet sota-alukset saavat nyt ruostua rauhassa.

Omalle teollisuushautausmaalleen ovat päätyneet myös esimerkiksi Yhdysvaltojen entiset presidentit, joiden näköispatsaat nököttävät pelottavan rauhallisesti ja siististi vieretysten vakaat ilmeet kasvoillaan.

Kaikki epätavalliset hautausmaat eivät kuitenkaan kummastuta vain järjestelmällisyydellään.

Vaikka esimerkiksi tarpeettomaksi käyneiden kirkuvan punaisten puhelinkoppien viimeinen lepopaikka huutaakin järjestyksen nimeen, ei riksanromujen hautausmaa hurmaa siisteydellään, mutta ehkä värikkyydellään.

Myös autoja unohdetaan ja hylätään. Toisen maailmansodan aikaiset autot ruostuvat rauhassa parakissaan, jonne ne ilmeisesti siirrettiin turvaan sodan alkaessa.

Kammottavuudestaan huolimatta kuvien hautausmailla vallitsee levollinen tunnelma. Myös hylätyt ja tarpeettomaksi käyneet tavarat tarvitsevat viimeisen lepopaikan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.