Mainos

KUVAT: Pahista näyttelevä Oona Kare – missikisaajasta Salkkarit-kaunottareksi

Salkkareissa on viime viikot jännitetty Marianna Kurjen hullua suunnitelmaa.

Oona Kare on saanut pistää todelliset näyttelijän lahjansa peliin esittäessään Pihlajakadun sekoittavaa Mariannaa. 

Mariannan juonen myötä Elias, Lari ja Heidi (Petteri Paavola, Ronny Roslöf ja Venla Savikuja) ovat kaikki vangittuina, ja myös Janne on joutumassa neidon ovelan suunnitelman osaseksi. 

Oona Kare aloitti Salkkarit-näyttelijänä vuonna 2013. Hän ystävystyi Heidin kanssa, mutta ystävyys alkoi varsin nopeasti kehittyä jopa sairaaseen suuntaan.

Näin Kareen roolihahmoa kuvaillaan Salkkareiden esittelytekstissä: "Marianna on tarkkailija, joka viihtyy yksin, vaikka janoaa täydellistä ystävyyttä täydellisen ystävän kanssa. Marianna on heti otettu Heidistä, joka osoittaa välittämisen merkkejä. Marianna näkee Heidissä täydellisen ihmisen ja ystävän."

Näyttelijä itse on kuvaillut Mariannaa mysteeriseksi tyypiksi, joka sekoittaa huolella pakkaa.

– Mariannan näytteleminen ei ole itsestään selvää, vaan hahmon taustoja ja tekemisiä täytyy todella miettiä. Olen myös katsonut taustaksi elokuvia, joissa on samankaltaisia roolihenkilöitä, Oona on kertonut MTV.fille. 

Hän saa hahmostaan palautetta laidasta laitaan.

– Jotkut sanovat, että hahmo on kiehtova ja tuo uutta säpinää sarjaan. Toiset taas kauhistelevat, että miten voin näytellä niin kauheaa tyyppiä, Oona kuvailee.

Oona Kare oli julkisuudessa jo ennen Salkkarit-rooliaan. Hän kilpaili Miss Suomen tittelistä vuonna 2010. Kaunotar joutui kuitenkin jättäytymään pois kilpailusta ennen finaalia.

Sitä ennen hän osallistui myös Miss Helsinki -kisaan vuonna 2009. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.