KUVAT: Nicole Kidman surun murtamana isänsä hautajaisissa

Näyttelijä Nicole Kidmanin isän hautajaiset järjestettiin perjantaina.

Hollywood-tähti Nicole Kidman menetti isänsä yllättäen viikko sitten perjantaina, kun tämä menehtyi sairauskohtaukseen Singaporessa. 

Sunnuntaina Kidman matkusti kotimaahansa Australiaan perheensä luo. Yhdysvalloissa asuvan näyttelijän tukena Australiaan lensi hänen muusikkomiehensä Keith Urban. Urban perui viikonlopun keikkansa perheen kohtaaman surun vuoksi.

Perjantaina surevat omaiset kokoontuivat Antony Kidmanin hautajaisiin Sydneyssä. Nicole Kidman nähtiin tilaisuudessa surun murtamana, olihan hän menettänyt rakkaan isänsä varsin yllättäen.

Kidman ei peitellyt kyyneliään ja haki tukea mieheltään Keith Urbanilta sekä tyttäriltään Sunday Roselta ja Faith Margaretilta. Hautajaisissa oli vieraana myös näyttelijä Russel Crowe.

Koskettavassa tilaisuudessa Kidman oli muistellut lämmintä suhdetta isäänsä, uutisoi Hello!-lehti. Antony oli ollut näyttelijän tukena hänen erotessa Tom Cruisesta.

– Isä hyppäsi koneeseen, kun kuuli erostani. Hän saapui tukemaan minua vain muutama tunti tiedon jälkeen, Nicole kertoi.

 

Lue myös:

    Uusimmat