KUVAT: Muistatko Putous-tähden kiharatyylin? ”Kuin Anita Hirvonen”

Putous-ohjelmasta tuttu Jaakko Saariluoma naureskelee entiselle hiustyylilleen.

Putous-tähti Jaakko Saariluomasta on tullut Unicefin hyvän tahdon lähettiläs. Saariluoma jos kuka on nimityksensä ansainnut. Hän on jo kuuden vuoden ajan menestyksekkäästi luotsannut UNICEFin varainhankintaohjelmia MTV3:lla.

Vuonna 2009 nähtiin ensimmäinen UNICEF Saariluoma All Night Show, viimeiset kolme vuotta Saariluoma on juontanut Putous-UNICEF -erikoisjaksoja.

Keskiviikkoisessa julkaisutilaisuudessa esiteltiin Saariluoman työtä hyväntekeväisyyden parissa videon muodossa. Muistatteko, että Saariluomalla oli vielä All Night Show -ohjelman aikaan hyvin erilainen hiustyyli. Saariluoma vitsaili kiharoillaan tilaisuudessa:

– Luulin ensin, että noissa kuvissa oli Anita Hirvonen, koomikkonakin tunnettu Saariluoma hauskuutti paikallaolijoita.

MTV.fin haastattelussa Saariluoma naureskeli vielä ”moppitukalleen”. Millaista oli nähdä vanhaa hiustyyliä?

– Voi kauheata. Muistan, kuinka joku sanoi minulle silloin, että hirveän näköinen tukka. Itse olin vain, että ”täähän on magee”. No, kato nää on näitä, Saariluoma naureskelee.

Saariluoma kokee uuden tyylin olevan käytännössä kuitenkin helpompi. Juontaja on sujut ulkonäköönsä kohdistuvan vitsailun kanssa, sillä hän myös itse vitsaili usein Putous-ohjelmassa kollegoidensa kustannuksella.

– Tämä nykyinen tukka on kyllä ilmavampi, se oli aika kuuma. Toivottavasti olen muutenkin viisastunut noilta vuosilta, vanhentunut ainakin.

– Jonkun pitää olla välillä vitsin kohdekin. Vitsailen itsekin niin paljon muista, lämmöllä toki.

Lue myös:

    Uusimmat