KUVAT: Muistatko Albertin ja lentoemännän pojan? Tältä näyttää nyt

Ruhtinas Albertin ja Nicole Costen poika on nyt 10-vuotias. Coste on kertonut, ettei prinssi ole pitänyt poikaansa juuri yhteyttä sen jälkeen, kun avioitui herttuatar Charlenen kanssa.

Ruhtinas Albertin vuonna 2003 syntynyt poika Alexandre Coste-Grimaldi on kasvanut huimasti sen jälkeen, kun hän oli viimeksi kuvia julkisuudessa.

Alexandren äiti Nicole Coste on paljastanut Daily Mailille, ettei isä ole juuri pitänyt yhteyttä poikaansa sen jälkeen, kun meni naimisiin ruhtinatar Charlenen kanssa vuonna 2011.

– Totuus on valitettavasti se, ettei Albert ole nähnyt Alexandrea sitten vuoden 2013 syyskuun. Tästä on tullut ihan mahdotonta sen jälkeen, kun hän meni naimisiin sen tytön kanssa, Nicole Coste avautui Daily Mailin haastattelussa. 

Ruhtinas Albert ei ollut naimisissa Nicole Costen kanssa, kun Alexandre syntyi, eikä pojalla ole oikeutta kruunuun. Ruhtinaan kuuden vuoden suhde Nicole Costeen päättyi vuonna 2004 – kuusi vuotta ennen ruhtinas Albertin ja ruhtinatar Charlenen häitä.

Coste kertoo pojan kaipaavan isäänsä kovasti. Äiti on huolissaan siitä, että Alexandre kokee itsensä torjutuksi, kun ei voi tavata isäänsä. 

– Hän kyselee, miksei hän voi nähdä isäänsä ja vastaan, että isä on kiireinen. Poikamme tarvitsee isän, jolle hän voi puhua ja joka vierailee säännöllisesti – ei sellaista, joka ilmestyy ja katoaa taas.

Ruhtinas tapasi Costen vuonna 1997, kun Coste toimi lentoemäntänä Air Francen lennolla. Coste on nykyiseltä ammatiltaan muotisuunnittelija. 

Lue myös:

    Uusimmat