KUVAT: Katy Perry vietti iltaa Nicki Minajin kanssa Tukholmassa

Katy Perry esiintyy keskiviikkona Helsingissä, mutta ainakin vielä maanantaina hän vietti aikaa Tukholmassa. 

Poppari Katy Perry on kiertänyt viime kuusta lähtien Eurooppaa Prismatic-maailmankiertueensa tiimoilta. Perry konsertoi tänään keskiviikkona Helsingissä, mutta hän vaikuttaa tehneen Tukholmasta itselleen päämajan.

Perry nimittäin julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään yhdessä toisen jenkkilaulajan, Nicki Minajin kanssa. Minaj esiintyi Tukholmassa maanantaina, ja Perry liittyi hänen seuraansa keikan jälkeen.

– Kiertuenaisten täytyy pitää yhtä ja tukea toisiaan! Perry julistaa Instagram-kuvassaan.

Myös Nicki Minaj on julkaissut omassa Instagramissaan tähtien yhteiskuvan samalta illalta. Hän iloitsee erityisesti siitä, että Perry tuli vierailemaan hänen kiertueensa ensimmäiselle keikalle. 

– Se, että kuningatar Katy tuli kiertueen ensimmäiseen show'hun, teki siitä vielä erityisemmän. Ruotsi antoi minulle enemmän kuin olisin voinut ikinä kuvitella. Wow. Kiitos, Nicki Minaj hehkutti kuvatekstissä. 

Ruotsalaislehti Expressenin mukaan Perry ja Minaj suuntasivat Minajin keikan jälkeen juhlimaan Tukholman yöhön. Lehden mukaan illasta tuli pitkä. 

Katy Perry esiintyy Tukholmassa vasta tämän viikon sunnuntaina, mutta näyttää majoittuneen sinne jo maanantaina. Ennen Tukholmaa Perry konsertoi Helsingin lisäksi perjantaina Oslossa.

Mahdollista onkin, että Perry ei yövy lainkaan Suomessa tai Norjassa, vaan lentää keikkojen jälkeen suoraan takaisin Tukholmaan. 

Lue myös:

    Uusimmat