KUVAT: Frakki naulaan! Selänne viihtyi jatkoilla rennommassa tyylissä

Kiekkolegenda Teemu Selänne nautti täysillä Linnan juhlien juhlahumusta myös jatkoilla.

Teemu ja Sirpa Selänteen itsenäisyyspäivän vietto Linnan juhlissa oli yhtä hulinaa alusta loppuun. Saapuessaan Linnaan näyttävä pari ei päässyt yhtä porrasta pidemmälle ja sisällä Presidentinlinnassa pari sai antaa koko illan haastatteluja.

Virallisen juhlaosuuden jälkeen Sirpa ja Teemu Selänne eivät suinkaan suunnanneet lepäämään, vaan jatkoivat juhlimista yön pikkutunneille. Selänteet sähköistivät saapuessaan tunnelman Helsingin Kämp-hotellin jatkoille.

Ison seurueen kanssa viihtyneet Selänteet viettivät jatkoilla iltaa iloisesti ja molemmat olivat vaihtaneet asuja hieman rennompiin kokonaisuuksiin. Sirpan paljettinen iltapuku oli vaihtunut rennompaan lyhyeen mekkoon ja Teemukin oli hylännyt frakkinsa ja edusti tummassa kauluspaidassa ja puvuntakissa.

Selänne sai myös jatkoilla poseerata halukkaiden kanssa iloisissa yhteiskuvissa, minkä mies hoiti tottuneesti tyylillä maaliin.

Selänne on ottanut ilon irti Suomessa. Kiekkolegenda oli nähty nimittäin jo perjantaina Helsingin yössä. Tuolloin tähti vietti iltaa keskustan Club Showroomissa. Kuten yökerhon julkaisemasta kuvasta näkyy, riitti Teemulla aikaa faneille myös tuolloin.

 

Lue myös:

    Uusimmat