KUVAT: DiCaprio saapui Brasilian MM-kisoihin valtavalla ökyjahdilla

Näyttelijä Leonardo DiCaprio lomailee Brasilian MM-kisoissa hulppealla ökyjahdilla. Katso kuvat!

Näyttelijä Leonardo DiCaprio nauttii jalkapalloilun MM-kisojen tunnelmasta Brasiliassa varsin hulppeissa olosuhteissa. DiCaprio nimittäin saapui Sao Pauloon tyylikkäästi Topaz-aluksella, joka on yksi maailman suurimmista huvijahdeista.

Daily Mailin mukaan supertähdellä on reissussa mukanaan yli kaksikymmentä ystävää, joiden kanssa hän viihtyy Brasiliassa MM-kisojen ajan. DiCaprio nähtiin kisojen avausottelussa torstaina Brasilian lipun värejä kantava huivi kaulassaan. 

Hollywood-tähti on yrittänyt pitää matalaa profiilia Brasilian-vierailullaan, mutta tehtävä on ymmärrettävästi haastava, jos saapuu paikalle 147-metrin pituisella luksusjahdilla.

Hintaa maailman viidenneksi suurimmalla aluksella on vaatimattomat puoli miljardia euroa. Jahdin omistaa sheikki Mansour bin Zayed Al Nahyan, joka tunnetaan myös englantilaisen jalkapallojoukkue Manchester Cityn omistajana.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Leonardo DiCaprio kestitsee ystäviään Topazilla. Huhtikuussa DiCaprio, Jamie Foxx ja Orlando Bloom järjestivät jahdilla 80-luvun teemajuhlat ystävilleen aluksella New Yorkissa. Tuolloin paikalla oli yli sata kutsuvierasta ja yli kahdeksankymmentä miehistön jäsentä.

Lue myös:

    Uusimmat