KUVAT: Britney Spears esitteli uuden hiustyylinsä

MTV.fi seurasi paikan päällä, kun popin supertähti Britney Spears lanseerasi alusvaatemallistonsa torstaina Kööpenhaminassa.

Laulaja Britney Spears on tällä viikolla kiertänyt Eurooppaa promootiotehtävissä. Laulajan oman alusvaatemalliston The Intimate Britney Spears lanseeraustilaisuuksia on tällä viikolla järjestetty muun muassa Britanniassa, Puolassa ja Saksassa.

Torstaina Spears edusti Tanskassa ja MTV.fi seurasi lanseeraustilaisuutta paikan päällä Kööpenhaminan Forum Arenalla.

Upeassa kunnossa oleva Britney Spears edusti torstaina uudessa hiustyylissä, sillä laulaja oli leikannut pitkät hiuksensa trendikkääksi polkaksi. Spears edusti torstaina ensimmäistä kertaa uudella hiustyylillään, ensin päivällä Saksassa ja illalla Tanskassa.

 Britney edusti Kööpenhaminassa yksinkertaisen tyylikkäässä, mustassa mekossa. Illaksi Britneyn lyhyempiä hiuksia oli päivän kampauksesta hieman muutettu kihartamalla.

– Ihana nähdä teidät kaikki. Tämä on todellinen unelman täyttymys, tuntuu aivan uskomattomalta. Kaikki  mallit ovat niin kauniita. Tämä on ihana työ ja olen niin innoissani, Britney kertoi lavalla.

Upeat mallit esittelivät Britneyn uutta mallistoa.

Aiemmin tällä viikolla Puolassa ja Lontoossa sekä syyskuun alkupuolella New Yorkissa Britneyllä oli ollut vielä pitkät hiukset.

Britney Spears kuulu maailman suosituimpiin poplaulajiin. Hänen hitteihinsä lukeutuvat muun muassa kappaleet .. Baby One More Time, Oops!... I Did it Again, Stronger, Toxic, Do Somethin´, Piece of Me, If U Seek Amy ja Woek Bitch. Britneyn uusi alusvaatemallisto tulee myyntiin Suomessa perjantaina.

Lue myös:

    Uusimmat