Mainos

Kuvagalleria: Ikä alkaa näkyä, julkkismiehet!

Elämä julkisuuden valokeilassa on yhtä juhlaa, muttei silti estä vanhenemista. Katso kuvat miestähdistä, joiden ikä alkaa jo näkyä!

Hollywoodin naiset kertovat usein, miten heidän ulkonäölleen asetetaan suuria vaatimuksia. Miesten vanhenemisesta puhutaan harvemmin, mutta viime vuosikymmenten siloposket ovat jo keränneet iän merkkejä.

Monissa 1970- ja 1980-lukujen hittielokuvissa esiintyneet komistukset ovat säilyttäneet vetovoimansa, vaikka ikä alkaa jo painaa. Katso kuvat miestähdistä!

Mickey Rourke

Mickey Rourke on näyttelijä, joka on toiminut myös ammattilaisnyrkkeilijänä. 1952 syntynyt mies sai ensimmäisen leffaroolinsa 1970-luvun lopulla Steven Spielbergin elokuvasta 1941 – Anteeksi, missä on Hollywood?.

Mies on esittänyt muun muassa Marvia Sin City – leffassa. 1970 –luvulla miehen posket olivat vielä siloiset, ja nuoruuden ilo hehkui kasvoilla. Viime aikojen kuvissa Rourke vaikuttaa kuitenkin jopa ikäistään vanhemmalta.

John Travolta

1954 syntynyt John Travolta räjäytti potin vuonna 1977 hurmaamalla yleisönsä Saturday Night Fever – elokuvassa.

Julkisuudesta nauttiva Travoltan ura ei näytä laantumisen merkkejä, vaikka nuoruuden hoikkuus onkin vaihtunut keski-ikäiseen tukevoitumiseen.

David Hasselhoff

Ritari Ässänä ja Baywatchin timminä hengenpelastajana ihastuttanut David Hasselhoff on syntynyt vuonna 1952. Mies on levyttänyt myös musiikkia, joka on uponnut kansaan lähinnä Saksassa.

Viime vuosina muutoin tyylikkäästi vanhennut Hasselhoff on ollut otsikoissa alkoholiongelmien vuoksi. Mies on myös palannut televisioon toimiessaan America's Got Talent –kykyjenetsintäohjelman tuomaristossa.

Steven Tyler

Steven Tyler muutti rockmaailmaa 1970 –luvulla perustaessaan Aerosmith -yhtyeen. 1948 syntynyt mies omaksui heti alussa rockelämäntavan, ja onkin nuorempana sekoillut alkoholin ja huumeiden kanssa. 2009 Tyler meni vieroitukseen, koska on koukussa kipulääkkeisiin.

Tylerin ulkonäössä mieleenpainuvin ominaisuus lienevät hänen huulensa, joiden liioitteleminen on myös pilapiirtäjien suosiossa. Miehen oikea nimi on Stephen Victor Tallarico.

Val Kilmer

Nuoruudessaan hoikka poika Val Kilmer on kartuttanut iän lisäksi painoa. 1959 syntynyt mies on näytellyt muun muassa Batmania elokuvassa Batman Forever. Lisäksi hän on esiintynyt leffoissa Pyhimys, Heat - ajojahti ja Kiss Kiss, Bang Bang.

Jack Nicholson

Pitkän linjan näyttelijä Jack Nicholson on ihastuttanut muun muassa elokuvissa Elämä on ihanaa, Shining – Hohto ja Batman.

Omalaatuisiin rooleihin mieltynyt mies on saanut lukemattomia Oscar-palkintoja, Golden Globeja ja muita osoituksia lahjakkuudestaan. Hiusten harventuminen ei onnistu himmentämään tämän vuonna 1937 syntyneen miehen vetovoimaa!

Axl Rose

Axl Rose on 1980-luvulla kulta-aikaansa eläneen Guns 'n Roses –yhtyeen johtohahmo. 1962 syntynyt mies otti yleisönsä tukkahevin kulta-aikana usein tiukkoihin pyöräilyshortseihin pukeutuneena, huivi päässään.

Vanhentuessaan mies ei ole luopunut rock-asenteestaan, vaikka housut eivät enää yhtä kovasti puristakaan.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

MTV3/Helmi

Lähteet: Newser.com, Thechive.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.