Kuva: Travoltan elkein! Jere Karalahti taivutti Nanna-vaimonsa tanssiin

Eilen lauantaina avioituneet Jere Karalahti ja miehensä sukunimen käyttöön ottanut Nanna Karalahti näyttivät hääjuhlissa tanssin mallia.

Jääkiekkoilija Jere Karalahdesta paljastui lauantai-iltana oikea parkettien partaveitsi. Jere julkaisi sunnuntaina Instagramissa kuvan, jossa nähdään miten sukat ja kengät pois riisunut mies taivuttaa komeasti Nanna-vaimoaan tanssin pyörteissä.

– Tapulin Travolta otti eilen kengät pois ja pyöräytti semmoset tanssit et jengi ei tuu ihan heti tajuu et mikä iski ja mistä vaan mentiin suoraan päästä ja sydämestä läpi, Karalahti kirjoitti kuvatekstissä.


Tapuli viittaa Helsingin Tapulikaupungin kaupunginosaan, josta Jere Karalahti on kotoisin. Travolta viittaa taas luonnollisesti näyttelijä John Travoltaan, joka on esitellyt tanssitaitojaan muun muassa Pulp Fiction -elokuvassa (1994).

Nanna Koivisto otti käyttöön miehensä sukunimen. Hänet tunnetaan siis jatkossa nimellä Nanna Karalahti. Nanna paljasti sosiaalisessa mediassa.

– Rakkaat ihanat seuraajani ja ystäväni, tuo nannakaralahti en ole minä vaan joku viisas oli eilen ottanut minun uuden nimeni käyttöön. Tämä profiili siis edelleen jatkaa ja se olen minä, entinen Nanna Koivisto ja ylpeänä nykyään Nanna Karalahti, hän kirjoitti Instagram-tilillään.


Lue myös:

    Uusimmat