Mainos

KUVAT: Tässä on Klaukkalan pankkiryöstön todennäköinen pakoauto - tekijöitä etsitään kuumeisesti

Poliisi ei ole tavoittanut kahta miestä, joiden epäillään ryöstäneen pankin Nurmijärven Klaukkalassa maanantaina. Tapahtumista kaivataankin havaintoja yleisöltä.

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan tapahtumasarja käynnistyi Klaukkalassa maanantaina kello 10.40, kun kaksi miestä oli pysäköinyt punaisen todennäköisesti Opel Vectra -henkilöauton Nurmijärven kirkonkylän terveyskeskuksen pihalla.

Toinen miehistä oli pukenut päälleen valkoisen kertakäyttöhaalarin ja sen päälle työmiehen takin. Tämän jälkeen auto poistui paikalta Rajamäentielle, mutta poistumissuunnasta ei ole varmuutta.

Seuraava havainto miehistä ja autosta tehtiin Klaukkalan Nordean pankkikonttorin liepeiltä noin kello 12 aikaan, jolloin haalariin pukeutunut mies käveli sisään konttoriin aseen kanssa.

Tekijä vaati rahaa pankkivirkailijoilta ja uhkasi ryöstön aikana yhtä asiakasta osoittamalla aseella tätä päähän. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.

Tekijä sai ryöstösaaliiksi joitain tuhansia euroa ja poistui paikalta jalan Seurantien suuntaan, jossa punainen henkilöauto odotti häntä. Auto poistui paikalta kiireellä Isoseppälää pitkin kohti etelää. Tämän jälkeen autosta ei ole havaintoja.

Poliisi pyytää vihjeitä tai havaintoja autosta vihjepuhelimeen 0295 436 442.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja