KUVA: Sievinen herkistyi Norjassa – sai vihdoin vauvansa syleilyyn

Entinen uimari Jani Sievinen on tavannut pitkästä aikaa nuorimman lapsensa Alman.

Viime keväänä ruotsalaissyntyisestä Mari-vaimostaan eronneen Sievisen elämä muuttui kertaheitolla, kun Norjassa kasvanut Mari muutti parin kolmen lapsen kanssa kotikonnuilleen Norjaan.

Keskiviikkona Sievinen julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan hänestä ja helmikuussa syntyneestä Almasta. Tapaamisen tärkeydestä kertoo Sievisen kuvan yhteyteen kirjoittama koskettava tetksti Suurlähettiläiden Kuka pysäyttäisi kellot -kappaleesta.

– Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää kun maailma lainaa kaikkein kauneinta♥ #almaatapaamassa #nord-norge, Sievinen sanaili.

Sievinen kertoi MTV.fille jo marraskuussa odottavansa kovasti joulua, jotta saisi lapset luokseen. Hän kertoi lasten viipyvän Suomessa noin kahden ja puolen viikon ajan.

Tällä viikolla Sievinen kuitenkin kertoi Ilta-Sanomille, ettei Alma tule jouluksi Suomeen, sillä vauva on vasta kymmenen kuukauden ikäinen. Ilmeisesti Jani päätti piipahtaa ennen joulua Norjassa tapaamassa nuorinta lastaan. MTV.fi ei tavoittanut Sievistä keskiviikkoiltana.

Sievisellä ja tämän ex-vaimolla Marilla on yhdessä FeliciaMilla ja Alma-tyttäret. Lisäksi Sievisellä on kaksi teini-ikäistä poikaa ensimmäisestä liitostaan Susanna Ingerttilän kanssa.  

Lue myös:

    Uusimmat