KUVA: Samu Haber poseeraa legendaarisen Hasselhoffin kanssa

Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber duetoi lauantaina David Hasselhoffin kanssa. Hasselhoff on mahdollista bongata Helsingistä maanantaina.

Suomalaisen Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja Samu Haber yllättyi, kun amerikkalaistähti David Hasselhoff ehdotti dueton esittämistä Novarock-festareilla Itävallassa.

– Ensin luulin että kyseessä oli vitsi. Mutta heti sen jälkeen olin jutusta innoissani. Palkkioista puhuttaessa sanoin, että palkaksi riittää yhteiskuva Hasselhoffin kanssa, mies kertoi perjantaina MTV.fille.

Haber suostui yhteistyöhön ilomielin, ja kaksikko nähtiinkin lavalla eilen lauantaina. Samu Haber julkaisi myös Instagramissa yhteiskuvan legendaarisen näyttelijän kanssa.


Kaksikko esitti festivaaleilla Hasselhoffin levyttämän kappaleen Looking for Freedom, jota myös Sunrise Avenue on esittänyt keikoillaan.

MTV.fi kertoi perjantaina, että Ritari Ässän roolistaan tunnettu David Hasselhoff saapuu Suomeen alkuviikosta. Hasselhoff vierailee Helsingissä MTV:llä syksyllä nähtävän uutuussarjan tiimoilta. Hasselhoffin tuo Suomeen MTV:n yhteistyökumppani Nissan Nordic Europe.

Hasselhoff viipyy Suomessa muutaman päivän ajan pitkäaikaisen tyttöystävänsä Hayley Robertsin sekä tyttärensä Taylor-Annin kanssa. 

David Hasselhoff saapuu maanantaiaamuna Radio Novan vieraaksi kello 9.00 jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat