KUVA: Pete Parkkonen teki cheekit – kasvatti lomaparran

Laulaja lomailee parhaillaan kaukana Suomesta.

Tanssii Tähtien Kanssa -kisan syksyllä voittanut Pete Parkkonen on ansaitulla lomareissulla. Laulaja suuntasi rentoutumaan Havaijille pari viikkoa sitten.

Hän kertoi tanssikilpailun jälkeen joulukuussa MTV.fille aikovansa reissata peräti kuukauden ajan. Tuolloin suunnitelmissa oli kiertää Yhdysvaltoja.

– Kun lähtee ulkomaille, niin saa kaikkia uusia virikkeitä. Tärkeintä on se, ettei tarvitsisi miettiä mitään ja pääsee pois siitä mielentilasta, että pitäisi tehdä jotain, hän pohti.

– Haluaisin ainakin käydä Los Angelesissa ja ehkä jossain muuallakin. Venice beachille voisin mennä löhöilemaan ja surffaamaan. Havaijilla olen joskus kokeillut surffaamista. Ei se ihan verissä vielä ole, mutta kun sitä pari tuntia jauhaa, niin kyllä sitä rupeaa saamaan aaltoja kiinni.

Parkkonen on julkaissut reissukuvia Instagram-tilillään pitkin lomaa. Viimeisimmissä kuvissa ruskettuneella komistuksella on myös tuuhea parta.

Parkkonen kertoi ennen matkaa aikovansa kirjoittaa loman aikana myös uusia kappaleita. Uusimmassa kuvassa hän onkin työntouhussa.

– #lomaparta kirjoittaa tekstejä! Lupaan siivota naaman Äiti kun pääsen kotio! Parkkonen kirjoittaa lupauksen äidille kuvan yhteyteen.

Parkkonen ei ole ainoa, joka on lomallaan antanut parran kasvaa. Myös viime elokuussa tauolle jäänyt Cheek julkaisi taannoin kuvan, jossa esittelee reissupartaansa. 

Lue myös:

    Uusimmat