KUVA: Mikä kroppa! Krista Siegfrids taipuu akrobaattisiin asentoihin

Laulaja treenaa ahkerasti, ja tulokset näkyvät.

Laulaja Krista Siegfrids osoitti monipuolisuutensa kevään Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Putoamisestaan pettynyt Krista ei ole jäänyt murehtimaan, vaan on jatkanut elämäänsä normaalista.

Krista on aktiivinen Instagram-käyttäjä, ja jakaa elämäänsä faneilleen. Kristan vappuaatto alkoi kuntosalilta, mutta ei aivan tavallisissa salitreeneissä.

Hän osoitti kykenevänsä todellisiin akrobaattisiin asentoihin poseeraamalla julkaisemassaan kuvassa käsillään jalat ilmassa.

– Aamutreenit @voimalaitos w/ @juicyhellfitness CHECK!!! 💪 #voimalaitosroba #puma #foreverfaster #juicyhellfitness #gymnastics #handstand #partytrick #gym #fitnes #fit #balance #core #bodycontrol #work, Krista kirjoittaa. 

Krista Siegfrids on ollut monessa mukana. Hän kertoi kuitenkin eilen MTV.fille, että yhdestä tarjouksesta hänkin joutui lopulta kieltäytymään.

Siegfridsiä kysyttiin mukaan esiintymään tämän kevään Melodifestivaleniin eli Ruotsin euroviisukarsintojen finaaliin.

– Kävin tapaamassa Melodifestivalenin edustajia Tukholmassa. Heillä oli minulle räätälöitynä täydellinen biisi. Se oli ruotsinkielinen kappale, joka ei tuntunut oikealta eikä hyvältä, Siegfrids harmitteli.

Lue myös:

    Uusimmat