KUVA: Jättitulot kahminut Björck ansaitulla luksuslomalla

Huippukokki Tomi Björck kääri viime vuonna lähes 530 000 euroa ansiotuloja. Tulojen eteen on tehty kovasti työtä, mutta parhaillaan Björck nauttii lomastaan Thaimaassa.

Huippukokki Tomi Björckin tilipussi pullistelee vuosi toisensa jälkeen. Maanantaina julkaistut, vuoden 2013 verotiedot paljastivat miehen tienanneen melkein kaksi kertaa enemmän kuin vuonna 2012.

Vuonna 2012 Björck tienasi 334 506 euroa ja vuonna 2013 Björckin tulot olivat jopa 528 019 euroa. Mätkyjä Björk maksoi tuloistaan 52 540 euroa. MTV.fi ei tavoittanut huippukokkia kommentoimaan tienestejään.

Björck on aiemmin kertonut tottuneensa tekemään menestyksen eteen pitkiä työpäiviä. Parhaillaan Björck on Minka-vaimonsa ja heidän kahden lapsen kanssa ansaitulla lomalla Thaimaassa. Björck julkaisi Instagram-tilillään upean kuvan lomatunnelmista.

– Paradise #familytime #perfect #holidays #björckposse #noworries #behindthescenes #easylife #pikkasenerimeininki #perfectsons #summerholiday #welldeserved #pihallaollaan, Björck kirjoitti kuvan yhteyteen.

Yrittäjät eivät oikein koskaan pääse irti töistä. Björck kertoikin MTV.fille lokakuussa, että tälläkin lomalla on luvassa myös bisnesten hoitoa sekä urheilua.

– Pikkuveli lähtee myös mukaan, joten treenaamme sitten kamppailulajeja. Kaikki loppuvuoden työt täytyy saada suoritettua, mitä on jäänyt ilmaan roikkumaan.

Reissussa on myös noin kuukauden ajan mukana lastenhoitaja. Tämä mahdollistaa Björckille myös tulevaisuuden bisnessuunnitelmien tekemisen reissussa.

– Ulkomaille laajentuminen on ollut suuri haave ja toivomus, olen tehnyt paljon töitä sen eteen, eli ehkä se tulee tapahtumaan. Toivottavasti saamme sen ensi vuonna aikaiseksi, Björck kuvaili aiemmin syksyllä.

Lue myös:

    Uusimmat